42. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА '21"

42. МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА "ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА '21"

Savez inženjera i tehničara Srbije, uz podršku Inženjerske komore Srbije, organizuje 42. Međunarodnu konferenciju „Vodovod  i kanalizacija 21“, koja će se održati u periodu od 12. do 15. oktobra 2021. godine u Vrnjačkoj Banji, u hotelu „Fontana“.

Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a suorganizatori konferencije su: Institut za tehnologiju nuklearnih i drugih mineralnih sirovina – ITNMS Beograd, Prirodno matematički fakultet Novi Sad – Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Tehnološko-metalurški fakultet Beograd – Katedra za neorgansku hemijsku tehnologiju, Institut za vodoprivredu „Jaroslav Černi“ Beograd, Inženjerska akademija Srbije Beograd i IPIN - Institut za primjenjenu geologiju i vodoinženjering, Bijeljina.

Cilj konferencije je da se, kroz razmatranje aktuelnih tehničko-tehnoloških, istraživačko- razvojnih, ekonomskih, zakonskih i drugih pitanja iz oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja, doprinese ubrzanijem transferu znanja, informisanju, primeni savremenih dostignuća i rešenja, unapređenju naučno-istraživačkog i razvojnog rada i poboljšanju poslovanja preduzeća vodovoda i kanalizacije i komunalnih sistema.

Ove godine, kao prateći deo programa, biće organizovan i mini sajam proizvođača opreme i sredstava.

 

Drugo saopštenje – program i poziv na konferenciju možete preuzeti ovde
Prijavu za učešće na konferenciji možete preuzeti ovde
Registracioni obrazac za smeštaj u Hotelu „Fontana“ možete preuzeti ovde