ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ И КОНСТРУКЦИЈЕ СА АСПЕКТА НОВЕ ТЕХНИЧКЕ РЕГУЛАТИВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛИ И КОНСТРУКЦИЈЕ СА АСПЕКТА НОВЕ ТЕХНИЧКЕ РЕГУЛАТИВЕ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ

Društvo za ispitivanje i istraživanje materijala i konstrukcija Srbije i Građevinsko-arhitektonski fakultet Univerziteta u Nišu, uz podršku Inženjerske komore Srbije, organizuju stručni skup „Građevinski materijali i konstrukcije sa aspekta nove tehničke regulative u Republici Srbiji", koji će se održati 8. 4. 2022. godine na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu.

Cilj skupa je da se stručnoj javnosti i predstavnicima građevinske industrije prikažu najznačajnije odredbe i aspekti primene novih pravilnika koji su doneti u poslednjih par godina, ili su u postupku donošenja. Tehnički zahtevi koje moraju da ispune građevinski materijali, postupak ocenjivanja i verifikacije stalnosti performansi, vrsta tela za ocenjivanje, deklaracija i sertifikat o performansama kao i  znak usaglašenosti  predstavljaju osnovne teme skupa.

Posebna pažnja biće posvećena građevinskim konstrukcijama, zahtevima za projektovanje, izvođenje, održavanje, rušenje, kao i zahtevma za građevinske proizvode namenjene ugradnji u građevinske konstrukcije.

Više informacija možete pogledati ovde

Obrazac za prijavu za učešće možete preuzeti ovde

""