ПРИЈАВЉИВАЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ МОРАВСКИ КОРИДОРОТВОРЕНА РАДНА МЕСТА ЗА ИНЖЕЊЕРЕ ПЕЈЗАЖНЕ АРХИТЕКТУРЕИНЖЕЊЕРИ = КОМПЕТЕНТНОСТ + СТРУЧНОСТ

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ИНЖЕЊЕРА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ МОРАВСКИ КОРИДОРОТВОРЕНА РАДНА МЕСТА ЗА ИНЖЕЊЕРЕ ПЕЈЗАЖНЕ АРХИТЕКТУРЕИНЖЕЊЕРИ = КОМПЕТЕНТНОСТ + СТРУЧНОСТ

Poštovani inženjeri,

Na osnovu Sporazuma o saradnji između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Inženjerske komore Srbije potpisanog u septembru 2019. godine i partnerske saradnje između Ministarstva, Komore i konzorcijuma "Behtel-Enka", pozivamo sve zainteresovane inženjere sa licencom za izvođača radova iz stručne oblasti saobraćajno inženjerstvo, uže stručne oblasti drumski saobraćaj, da se prijave za učešće u realizaciji Projekta Moravski koridor.

Moravski koridor dug 112 kilometara jedan je od najvažnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji, koji će biti završen u predviđenom roku.

Reč je o najmodernijoj saobraćajnici sa akcentom na regulaciju reka i zaštitu od poplava koja spaja celu Srbiju odnosno Koridor 10 i "Miloša Velikog", a ujedno postaje sinonim za konekciju Srbije i regiona.

Kompetentnost, stručnost i profesionalizam su stub ovog kapitalnog projekta, a da bi se što kvalitetnije i efikasnije realizovao, težište je na vama, inženjeri, koji ste pokretačka snaga našeg društva.

Pored već otvorenih radnih mesta za inženjere građevinske, geološke, saobraćajne, mašinske, elektro i geodetske struke, kao i za inženjere pejzažne arhitekture, u ovom momentu potražuju se inženjeri sa licencom za izvođača radova iz stručne oblasti saobraćajno inženjerstvo, uže stručne oblasti drumski saobraćaj.

Mesto zaposlenja je u prostorijama poslodavca u Kruševcu.

Na razuman zahtev poslodavca, zaposleni je dužan da radi i na drugim lokacijama poslodavca, kao i na lokacijama povezanih lica ili klijenata.

Zbog prirode rada, poslodavac može privremeno ili trajno promeniti mesto rada zaposlenog u krugu relacije Kruševac-Čačak.