Предавање на тему "Имплементатион оф тхе БИМ тецхнологy ин тхе цонструцтион индустрy"

Предавање на тему "Имплементатион оф тхе БИМ тецхнологy ин тхе цонструцтион индустрy"

Predavanje ima za cilj upoznavanje inženjera svih struka sa najsavremenijim dostignućima u oblasti primena informacionih tehnologija u službi inženjerske struke, a pre svega BIM tehnologija koje prate kompletan životni vek objekta od procesa projektovanja i gradnje pa do eksploatacije i održavanja. BIM tehnologije poslednjih godina sve više preuzimaju primat nad CAD softverima i polako postaju standard kada je reč o primeni informacionih tehnologija u građevinskoj industriji. Inženjerska komora Srbije organizovanjem ovog predavanja želi da doprinese unapređenju i osavremenjivanju znanja i veština svojih članova iz ove aktuelne i važne oblasti.

Predavanje će se direktno prenositi u Beogradu, u sedištu Komore, kao i u regionalnim kancelarijama i regionalnim centrima Inženjerske komore Srbije u Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Čačku, Subotici, Kragujevcu, Požarevcu i Boru.

Predavanje će biti direktno prenošeno i u drugim inženjerskim komorama članicama Evropskog saveta inženjerskih komora (ECEC).

Predavanje je namenjeno inženjerima svih struka, članovima Inženjerske komore Srbije.

Ovo predavanje se održava u okviru zajedničkog Evropskog programa profesionalnog usavršavanja za 2016. godinu i vrednovano je sa 12 bodova za prijavljene učesnike, članove Inženjerske komore Srbije.

Visina kotizacije za prisustvo na predavanju iznosi 600,00 dinara, po polazniku, sa uračunatim PDV-om. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije 160-40916-33. Poziv na broj: uneti broj svoje licence, model se ne unosi, ostaje nepopunjen.

Dokaz o uplati dostavlja se na dan održavanja predavanja, prilikom registracije učesnika.

Za prisustvo predavanju možete se prijaviti putem sledećih linkova:

Link za prijavu prisustva u Beogradu
Link za prijavu prisustva u Novom Sadu
Link za prijavu prisustva u Nišu
Link za prijavu prisustva u Kraljevu
Link za prijavu prisustva u Čačku
Link za prijavu prisustva u Subotici
Link za prijavu prisustva u Valjevu
Link za prijavu prisustva u Kragujevcu
Link za prijavu prisustva u Požarevcu
Link za prijavu prisustva u Boru