ПОЧЕО МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ, ПРВИ ПУТ ОНЛАЈН

ПОЧЕО МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ, ПРВИ ПУТ ОНЛАЈН

""Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu održava se onlajn u periodu od 14. do 18. decembra 2020. godine, a poseta Sajmu je besplatna i dovoljna je samo registracija na internet-adresi: expoonline.rs.

Biće održano više od 50 konferencija, vebinara, promocija i prezentacija, uz direktan kontakt izlagača i posetilaca putem video i audio poziva, četa i imejla. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu, a poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima.

Stotinu osamdeset četiri izlagača iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije, predstaviće proizvode i usluge, a biće promovisani i najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije.

Posetioce očekuju popusti i akcije, kao i Poklon igra u kojoj najsrećniji i najvredniji učesnik dobija traktorsku kosačicu John Deere, darodavca KITE d.o.o. Novi Sad. Pravila učešća u Poklon igri možete pogledati na sledećim internet adresama: sajam.net, expoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.