Манифестација "ДАНИ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2016", Златибор - Хотел ''Палисад''

Манифестација "ДАНИ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ 2016", Златибор - Хотел ''Палисад''

U organizaciji Inženjerske komore Srbije, Matične sekcije projektanata i Matične sekcije  izvođača radova, održaće se tradicionalna manifestacija:

''DANI INŽENjERA SRBIJE 2016''

Zlatibor, 21.- 23. oktobar 2016. god.
Hotel ''Palisad''

Manifestacija se vrednuje sa ukupno 5 bodova za učesnike za svaki dan manifestacije, odnosno 10 bodova za predavače na manifestaciji, saglasno Pravilniku o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije.

Matične sekcije projektanata i izvođača radova, snosiće troškove smeštaja i boravaka na Zlatiboru za svoje članove. Broj mesta na manifestaciji je ograničen na 83 učesnika i podeljen srazmerno broju članova Komore po regionalnim centrima i to: RC Subotica - 7 mesta, RC Novi Sad – 11 mesta, RC Beograd - 25 mesto, RC Kragujevac – 8 mesta, RC Valjevo – 6 mesta, RC Čačak – 6 mesta, RC Kraljevo – 7 mesta, RC Niš – 10 mesta i RC Kosovska Mitrovica – 3 mesta. Kapacitet se popunjava po redosledu prijavljivanja za svaki regionalni centar posebno.

U hotelu „Palisad“ obezbeđene su dvokrevetne sobe, na bazi jednog polupansiona i jednog punog pansiona (prijavljivanje u hotel 21. oktobra od 12 časova, odjava 23. oktobra do 11 časova). UČESNICI SAMI OBEZBEĐUJU PREVOZ DO ZLATIBORA.

Naknada na ime svečane večere za učesnike manifestacije „DANI INŽENJERA SRBIJE 2016“ u iznosu od 1.200 dinara po osobi, uplaćuje se direktno na recepciji hotela prilikom prijavljivanja.

Prijavljivanje za manifestaciju se vrši putem Interneta na sledećim stranicama:

Molimo Vas da se prijavite preko link-a regionalnog centra kome pripadate. Regionalnu podelu možete pogledati ovde

Prijavljivanje počinje 13. oktobra i trajaće dok se ne popuni kapacitet.

Ostali zainteresovani za učešće, koji ne budu na spisku Inženjerske komore Srbije, a žele da prisustvuju  manifestaciji, mogu rezervisati smeštaj u svojoj režiji, u hotelu „Palisad“.

Program manifestacije možete pogledati ovde.

Spisak učesnika možete pogledati ovde