ЖЕНА НА ЧЕЛУ КОМОРЕМАРИЦА МИЈАЈЛОВИЋ, ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР АРХИТЕКТУРЕ, ИЗАБРАНА ЗА ПРЕДСЕДНИЦУ ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

ЖЕНА НА ЧЕЛУ КОМОРЕМАРИЦА МИЈАЈЛОВИЋ, ДИПЛОМИРАНИ ИНЖЕЊЕР АРХИТЕКТУРЕ, ИЗАБРАНА ЗА ПРЕДСЕДНИЦУ ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Zakon o planiranju i izgradnji je već u Skupštinskoj proceduri i sa usvajanjem istog se kako je i obećala Ministarka prof.dr Zorana Mihajlović stiču uslovi za prenos ingerencija izdavanja licenci na Inženjersku komoru Srbije i drugo.

Gospođa Mijajlović je rođena u Kraljevu, završila je osnovnu i srednju školu u rodnom mestu, a diplomirala je na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Između ostalog, svoje dugogodišnje iskustvo u struci je sticala radeći u Direkciji za planiranje i izgradnju "Kraljevo", a trenutno je zaposlena u privatnom sektoru. Obavljala je funkciju zamenika gradonačelnika grada Kraljeva od 2016. do 2018. godinu.

Biografiju i CV Marice Mijajlović možete pogledati ovde.

Na Prvoj vanrednoj sednici, Skupština je razrešila dužnosti dosadašnjeg predsednika Inženjerske komore Srbije, prof. dr Rajka Unčanina, dipl. inž. tehn.

Usled obimnosti dnevnog reda, Prva vanredna sednica Skupštine Inženjerske komore Srbije je prekinuta, te je dogovoreno da se nastavak ove sednice održi 7. februara 2020. godine u Beogragu sa početkom u 14:00 časova.

Fotografije sa Prve vanredne sednice Skupštine Inženjerske komore Srbije Petog saziva

"" ""

"" ""