У ПРИПРЕМИ ЈЕ 53. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

У ПРИПРЕМИ ЈЕ 53. БРОЈ ГЛАСНИКА ИНЖЕЊЕРСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Редакција Гласника Инжењерске коморе Србије позива чланове Коморе и струковне институције, удружења и организације да ауторским текстовима допринесу реномеу овог листа, који се чува и гаји годинама уназад.

Постаните, или наставите да и даље будете наш сарадник и учествујте у креирању 53. броја вашег и нашег Гласника и директно допринесите раскошности садржине, богатству информацијама и дајте правце за даља усавршавања и унапређење наших инжењера.

Електронско издање 52. броја Гласника Инжењерске коморе Србије доступно је путем линка: https://ingkomora.rs/storage/media/glasnik/Glasnik_br_52.pdf

Уколико сте у могућности и желите да пишете за нови број Гласника, уколико желите да наше чланове и ширу јавност упознате са актуелном темом из домена ваше струке, односно да своју идеју или ставове поделите са другим члановима Коморе, своје прилоге нам можете послати електронским путем на адресу: redakcija@ingkomora.rs

Рок за слање прилога: 31. октобар 2024. године.

Такође, можете искористити могућност промоције ваших производа и/или услуга у 53. броју Гласника Инжењерске коморе Србије и да објављивањем огласа или промотивног текста допрете до своје циљне групе.

Позив на сарадњу са детаљним упутствима можете преузети овде.

Позив на оглашавање са детаљним упутствима можете преузети овде.

Извор фотографије: www.pixels.com