Светски грађевински форум WЦФ2019

Светски грађевински форум WЦФ2019

Obaveštavamo sve zainteresovane članove Inženjerske komore Srbije da je rok za podnošenje apstrakata 15. oktobar 2018. godine.

Ovaj događaj zajednički organizuju Inženirska zbornica Slovenije pod patronatom Svetske federacije inženjerskih organizacija i Fakultet građevinskog i geodetskog inženjerstva Univerziteta u Ljubljani, u saradnji sa nekoliko drugih međunarodnih i nacionalnih organizacija i udruženja. Suorganizator Foruma je Inženjerska inicijativa za regionalnu saradnju. WCF2019 je posvećen stogodišnjici postojanja Inženjerske komore Ljubljane, prethodnice Inženirske zbornice Slovenije i 100-godišnjici postojanja Univerziteta u Ljubljani.

Očekuje se učešće inženjera i arhitekata, kreatora politike iz organa uprave svih nivoa, istraživača i naučnika, univerzitetskih profesora i studenata, predstavnika građevinske industrije, istraživača i investitora iz celog sveta u cilju predstavljanja i razmene mišljenja na temu otpornosti zgrada i infrastrukture.

Više informacija o učešću na Forumu možete pogledati na Internet stranici Svetskog građevinskog foruma WCF2019: https://www.wcf2019.org/