СТРУЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА У НИШУ - „НАПРЕДНА КГХ ИНЖЕЊЕРСКА РЕШЕЊА“

СТРУЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА У НИШУ - „НАПРЕДНА КГХ ИНЖЕЊЕРСКА РЕШЕЊА“

Кoмпaниja LG Electronics, Сектор климатизација, oдржaћe нову стручну прeзeнтaциjу у низу на тему „Напредна КГХ инжењерска решења“ у четвртак, 5. октобра 2023. гoдинe с пoчeткoм у 14:30 чaсoвa у Рeгиoнaлнoj кaцeлaриjи Инжeњeрскe кoмoрe Србиje у Нишу, Обреновићева 12а, ТПЦ „Горча“, први спрат, локал број 3.

Ова презентација има за циљ унапређење знања из области директне експанзије и примене топлотних пумпи, што резултира скраћењем времена пројектовања КГХ система и повећањем квалитета инсталација, а планирано је њено одржавање и у следећим регионалним канцеларијама Коморе: Нови Сад - 10. октобар, Београд – 17. октобар, Пожаревац – 24. октобар, Ваљево – 26. октобар, Крагујевац – 31. октобар 2023. године.

Стручна презентација намењена је члановима Инжењерске коморе Србије и то ижењерима машинске струке, како пројектантима, тако и извођачима, као и ижењерима који су носиоци лиценце за енергетску ефикасност зграда, који ће имати прилику да се упознају и са LG програмима за избор и симулацију рада и потрошње енергије.

Предавачи: Ненад Чрнила, маш. инж., руководилац пројеката и Небојша Мишић, дипл. мaш. инж. менаџер кључних купаца.

Уколико сте заинтересовани да присуствујете стручној презентацији, можете се пријавити путем имејла: ingkomni@ingkomora.rs или телефона: 018/292-722.

Контакт особа:

Александар Панчић, Технички секретар регионалног центра

Напомена: Пријављивање је обавезно, број места је ограничен.