Симпозијум Друштва грађевинских констуктера Србије

Симпозијум Друштва грађевинских констуктера Србије

U organizaciji Društva građevinskih konstuktera Srbije održaće se Simpozijum Društva građevinskih konstuktera Srbije 2016, od 15. do 17. septembra 2016. godine u hotelu "Palisad" na Zlatiboru.

Simpozijum je vrednovan sa po 5 bodova za polaznike na uvodnim predavanjima simpozijuma, odnosno 10 bodova za predavače, koji su članovi Inženjerske komore Srbije i uvršćen je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Evropskog programa za 2016. godinu.

Takođe, simpozijum je vrednovan sa po 5 bodova za polaznike na predavanjima koja će se održati 15. i 16. septembra 2016. godine, odnosno 10 bodova za predavače, koji su članovi Inženjerske komore Srbije i uvršćen je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2016. godinu.

Visina kotizacije za prisustvo na simpozijumu znosi 150 Eura, a za detaljnije informacije možete kontaktirati Društvo građevinskih konstuktera Srbije na tel. 011 32 18 610 ili mejl: saska@imk.grf.bg.ac.rs