СИМПОЗИЈУМ ДРУШТВА ГРАЂЕВИНСКИХ КОНСТРУКТЕРА СРБИЈЕ (ДГКС)

СИМПОЗИЈУМ ДРУШТВА ГРАЂЕВИНСКИХ КОНСТРУКТЕРА СРБИЈЕ (ДГКС)

""

Simpozijum Društva građevinskih konstruktera Srbije (DGKS), pod pokroviteljstvom Inženjerske komore Srbije, održaće se u periodu od 13. do 15. maja 2021. godine, u hotelu „Izvor“ u Aranđelovcu.

Uzimajući u obzir da Inženjerska komora Srbije priprema Program stručnog usavršavanja, koji će biti dostavljen ministarstvu nadležnom za poslove planiranja i izgradnje u cilju dobijanja akreditacije, a saglasno članu 10. Pravilnika o stručnom usavršavanju (Sl. gl. RS broj 105 od 5. 8. 2020. godine), trodnevni simpozijum DGKS biće vrednovan sa 8 bodova.

Kvalitet pristiglih radova, eminentni predavači i planirane diskusije o pravilnicima i standardima u građevinarstvu u formi ogruglog stola, nagoveštavaju izuzetno interesantan simpozijum.

Kotizacije za učešće u iznosima od 150 € (puna), 100€ (penzioneri) i 50€ (praćenje konferencije putem interneta) mogu se uplatiti prema instrukcijama na sajtu DGKS, nakon izvršene registracije za učešće.

Detaljnije informacije dostupne su putem linka:

http://dgks.grf.bg.ac.rs/naslovna_detalj.php?lang=sr&id=43                                  

Za dodatna pitanja i tehničku podršku možete se obratiti Društvu građevinskih konstruktera Srbije putem mejla: dgks@grf.bg.ac.rs .