52. МЕЂУНАРОДНИ КОНГРЕС И ИЗЛОЖБА О КГХ - ХИБРИДНИ ПРОГРАМ УЗ ПОШТОВАЊЕ МЕРА БЕЗБЕДНОСТИ

52. МЕЂУНАРОДНИ КОНГРЕС И ИЗЛОЖБА О КГХ - ХИБРИДНИ ПРОГРАМ УЗ ПОШТОВАЊЕ МЕРА БЕЗБЕДНОСТИ

Organizacioni odbor 52. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH odlučio je da 52. skup nauke i struke u oblasti KGH bude održan hibridno, uz maksimalno poštovanje propisanih mera bezbednosti svih učesnika, od 1. do 3. decembra 2021. godine u Belexpocentru u Beogradu. Organizator događaja je Društvo za KGH Srbije u okviru Saveza mašinskih i elektrotehničkih inženjera i tehničara Srbije.

Svečano otvaranje se održava u sredu, 1. decembra 2021. godine, u 9.30 časova u Sali 1 Belexpocentra u Beogradu.

Hibridni program će biti održan u konferencijskim salama Belexpocentra. Svoje radove autori će izlagati u sali, preko računara (u realnom vremenu), ili kao snimljene prezentacije.

Program možete pogledati ovde: https://goo.gl/c4ED7B.

Nacionalno studentsko takmičenje Društva za KGH održava se u četvrtak, 2. decembra 2021. godine.

Izložba će biti održana u Belexpocentru, koji je sastavni deo zgrade hotela. Raspored štandova možete pogledati ovde: https://bit.ly/2RVLgBR.

Ulazak u prostor održavanja skupa

U skladu sa zvanično propisanim merama, ulazak u prostor održavanja skupa dozvoljen je uz odgovarajuću potvrdu (detaljnije: https://bit.ly/3nJzPj7).

Brzo testiranje sa povlašćenom cenom za učesnike ovogodišnjeg skupa, od ponedeljka, 29. novembra, do petka, 3. decembra, omogućile su sledeće laboratorije u Beogradu: Aqualab, Mikrobiološka laboratorija "Marković", Biomedika, Konzilijum.

U sredu i četvrtak, od 8.45 do 16.00 i u petak od 8.45 do 12.00 u Belexpocentru će dežurati laboratorija za brzo testiranje, uz povlašćenu cenu koju plaćaju testirane osobe.

Registracija za članove Inženjerske komore Srbije nalazi se ovde: https://52_kgh.eventbrite.com.