ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУ РАДОВА ЗА 33. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН УРБАНИЗМА

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУ РАДОВА ЗА 33. МЕЂУНАРОДНИ САЛОН УРБАНИЗМА

Удружење урбаниста Србије, у сарадњи са ЈП „Дирекција за изградњу и развој града” д.о.о. Бијељина и уз подршку Инжењерске коморе Србије, организује 33. Међународни салон урбанизма, који ће се одржати од 8. до 13. новембра 2024. године у Бијељини, у Центру за културу „Семберија”.

Салон урбанизма је традиционална годишња манифестација Удружења урбаниста Србије која представља смотру најзначајнијих, актуелних остварења у области просторног и урбанистичког планирања, урбанистичког пројектовања и реализација.

Овом приликом биће додељена Велика награда „Владимир Мацура“ Међународног салона урбанизма и награде за најбоље радове по категоријама. У оквиру отварања Салона биће организована презентација награђених радова, као и пратеће манифестације.

Рок за пријаву радова за учешће на Салону је продужен до 12. октобра 2024. године, а рок достављања радова је 21. октобар 2024. године.

Потребно је доставити и дигиталну верзију плаката у pdf и jpg формату (резолуције 300 dpi) максималне величине до 10 МВ на имејл адресу: udruzenjeurb@gmail.com (Напомена: НЕ уз пријаву до 7. (12) октобра, већ 21. октобра).

Молба за све учеснике Салона који се пријављују индивидуално (као појединци) да се пре уплате котизације обавезно јаве Удружењу на тел.+381 63 8105 854 (Светлани Јаковљевић).

Детаљније информације можете погледати овде.

Образац за пријаву рада доступан је овде.

Извор фотографије: www.pixels.com